Hur fungerar träningen

Träning sker med RetCorrs behandlingsutrustning. Genom att påverka bilden individuellt för varje öga skapas en träningseffekt samtidigt som Ni tittar på en film eller spelar spel. Behandlingsutrustningen kommunicerar med en server där vi kontrollerar och övervakar träningen.

När Ni efter ett antal veckors träning upplever Er bra meddelar Ni detta till den som är ansvarig för träningen. För att effekten ska bli bestående krävs ytterligare en träningsperiod motsvarande denna första. Efter denna träningsperiod avslutas behandlingen.

En total träning av samsynen bör normalt ta ca 3 månader, med ett träningspass på 15 -20 minuter 4 - 5 gånger per vecka.

Behandlingsresultat och träningsomfattning rapporteras automatiskt till en central databas som genererar rapporter ur behandlingsdata till behandlande enhet, om Er ögonträning och dess omfattning, resultat av kalibreringsövningar och analys av resultatet i förhållande till förväntningarna.

Samtliga metodutvecklingsstudier samt kliniska studier, bygger vidare på den kunskap som samlats in, samtidigt som detta hela tiden relateras till tidigare forskning med mindre sofistikerade behandlingsformer. Liknande behandlingsformer för latent skelning och suppression som denna finns inte.

 

De behandlingsutfall som redovisats med denna nya behandlingsutrustning visar att metodiken ger en effektiv och snabb behandling med ett bestående resultat.

@2017 Copyright

Kontaktinformation

Kolmätargränden 9

252 20  Helsingborg

info@retcorr.se

Kontakta oss för mer information
070 750 47 83
  • Wix Facebook page

Du har ett val – vi kan hjälpa dig - Synkontroll och samsynsträning är svaret!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now